این شب ها و روزها شبکه آی فیلم سریال آموزنده و پر از عبرت ستایش را در چند نوبت پخش می نماید. ستایش مجموعهای تلویزیونی در سه فصل به کارگردانی آقای سعید سلطانی و به قلم آقای سعید مطلبی و تهیه کنندگی آقای آرمان زرینکوب است. این سریال ارزشمند پس از سریال هزاردستان و فیلم مادر، دو اثر ماندگار و […]
این شب ها و روزها شبکه آی فیلم سریال آموزنده و پر از عبرت ستایش را در چند نوبت پخش می نماید.
ستایش مجموعهای تلویزیونی در سه فصل به کارگردانی آقای سعید سلطانی و به قلم آقای سعید مطلبی و تهیه کنندگی آقای آرمان زرینکوب است.
این سریال ارزشمند پس از سریال هزاردستان و فیلم مادر، دو اثر ماندگار و تاریخی زنده باد علی حاتمی در کنار سایر آثار هنری آن هنرمند بزرگ که شهره به سعدی سینمایی ایران می باشد، برای نگارنده و چه بسا بسیاری دیگر از هموطنان ضمن اینکه ملال آور است دارای نکات ارزنده و آموزنده نیز می تواند باشد.
سریال ستایش عدم درک یکدیگر و گفتگو و تفاهم را در بین یک خانواده برخورد از نعمات را نشان می دهد که رفتار و خلقیات هریک از افراد آن موجب هزینه های جبران ناپذیری برای آن خانواده گردیده. این سریال همچون فیلم مادر می تواند نماد یک کشور نیز باشد میگذارد.
در فیلم مادر چالش و جدال سنت و مدرنیته تهدید خانواده است و در سریال ستایش حشمت فردوس از جای ضربه می خورد که فکرش نمی کند. دقیقاً در زیر سایه شخصیت صابر، شخصیتی ترسو،ضعیف و چاپلوس فردی رشد می نماید که بیشترین نقش در ضربه زدن به خانواده حشمت فردوس دارد.
رفتارهای تحقیر آمیز و نشنیدن صدای دیگران از یک سو، حسادت، دروغ گویی و بی مسئولیتی و توطئه از سوی دیگر باعث گردیده تا روز بروز بر آشفتگی و فروپاشی و آسیب پذیری دو خانواده بدلیل غفلت و واقعی ندیدن مسائل و موضوعات و عدم گفتگو افزوده گردد.
گرچه نباید تجربیات،هوشمندی،دلسوزی و متعهد بودن به اخلاقیات و مناسبات اجتماعی و اعتقادات مذهبی هریک از پدران دو خانواده نادیده گرفت اما حشمت فردوس از جای که فکرش نمی کند آسیب می بیند و از جای نیز که انتظارش ندارد مورد حمایت و محبت و بزرگی قرار خواهد گرفت .
افسوس آنانی که اینگونه آثار ارزشمند و آموزنده را لازم است تماشا نمایند، بعید می دانم که فرصت تماشای این سریال را نیز داشته باشند.
یکی از مشکلات اساسی جامعه ما در طول تاریخ فاصله سیاستگذاران و مجریان محترم با هنرمندان و تولیدات فرهنگی در زمینه های مختلف که ترجمان حال و روز جامعه است، می باشد.
قلم و زبان و چشم و اندیشه هنرمندان گرانقدر ایران عزیز حکایت از عشق به وطن، انسان دوستی، صلح و آرامش و امنیت است.
تأکید دکتر پزشکیان رئیسجمهور محترم بر “وفاق ملی” و گفتگو و تعامل سنت و مدرنیته نیز با هدف و در راستای کم نمودن آسیب به ملت و کشور است.
ترجمان واقعی وفاق ملی چیزی نیست جز انجام اقداماتی که رضایت و اعتماد هر چه بیشتر ملت شریف ایران را بدنبال داشته باشد. چرا که سرمایه ی ارزشمند اجتماعی مردم مهمترین مولفه ی قدرت ملی است که حفظ و توجه به آن باید سرلوحه ی اقدامات همه ی اجزا حاکمیت باشد
علی احمدی
تاریخ : 20 - اسفند - 1403
با سلام و احترام خاص ب جناب نکیسا.یکم بی تعارف با. رعایت مسائل اخلاقی و قلم فرسایی با برادرم حاجی صحبت کنم. ریاست جمهور محترم انسان کم تجربه ای نیست. و بعید با این سن و موقعیتهای اداری و سیاسی تاثیر گذار در جامعه. . وارد بحث وفاق شدن از جانب ایشون بسیار اشتباه بود!یا اجبار بوده! شما باید یک وجه مشترک با ژرف مقابل داشته یابید که بهتر ای باشد برای وفاق مشترک که هیچ متضاد فراوانی دارن.مگر مردم مسخره امثال آقای پزشکیان هستند .اگر ایشون رای آورد بدلیل خودش نبود .بدلیل حامیانش بود. اگر طرف مقابل رای میآورد بیشتر از نیروهای اصلاحطلب استفاده میکرد مردم رای ب کابینه جناب جلیلی ندادن زمان .زمان وفاق نیست .جناب نکیسا شما چرذ؟
ناشناس
تاریخ : 22 - اسفند - 1403
ترجمان واقعی وفاق ملی چیزی نیست جز انجام اقداماتی که رضایت و اعتماد هر چه بیشتر ملت شریف ایران را بدنبال داشته باشد.
ناشناس
تاریخ : 22 - اسفند - 1403
علیکم السلام.
ترجمان واقعی وفاق ملی چیزی نیست جز انجام اقداماتی که رضایت و اعتماد هر چه بیشتر ملت شریف ایران را بدنبال داشته باشد.