نصیربوشهر – جواد غلام نژادجبری: در زبان و فرهنگ اهل دریا به آشپز گفته می شود که پست مهمی دارد و بعد ازناخدا و موتوریست سومین پست در شناورهاحساب می شود که حتی ( زام ) همان شیفت که باید پشت سکان باشد را ندارد، در لنج ها، جهازهاو ( دوبه ) همان کشتی […]
نصیربوشهر – جواد غلام نژادجبری:
در زبان و فرهنگ اهل دریا به آشپز گفته می شود
که پست مهمی دارد و بعد ازناخدا و موتوریست سومین پست در شناورهاحساب می شود که حتی ( زام ) همان شیفت که باید پشت سکان باشد را ندارد، در لنج ها، جهازهاو ( دوبه ) همان کشتی های کوچک یک نفر کار طباخی را انجام می دهد ولی در شناورهای بزرگ ( غراب ) یک نفر طباخ ( سرآشپز)است و چند آشپز و گارسون زیر نظرش کار می کنند.
- منبع خبر : نصیر بوشهر
https://nasirboushehronline.ir/?p=9251
Thursday, 26 December , 2024