این تنها دومین کلیسایی است که در این منطقه کشف می شود، در حالی که اولین مورد در سال ۱۹۹۰ کشف شده و باستان شناسان بر این باورند که هر دوی این کلیساها به دنبال گرویدن مسیحیان به دین اسلام، متروکه شدند. این روزها نیز مسیحیت در خاورمیانه دینی در اقلیت است اما امارات متحده […]
این تنها دومین کلیسایی است که در این منطقه کشف می شود، در حالی که اولین مورد در سال ۱۹۹۰ کشف شده و باستان شناسان بر این باورند که هر دوی این کلیساها به دنبال گرویدن مسیحیان به دین اسلام، متروکه شدند.
این روزها نیز مسیحیت در خاورمیانه دینی در اقلیت است اما امارات متحده عربی از کشورهایی است که آزادی ادیان را تا جایی که با سیاست ها و اخلاقیات عمومی در تضاد نباشد به رسمیت شناخته است. این کلیسای باستانی در جزیره سینیه که بیابانی شنی متعلق به شیخ نشین ام القوین می باشد کشف شده است. نمونه گیری کربن از بقایای این صومعه نشان می دهد که تاریخ آن به ۵۳۴ تا ۶۵۶ سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد در حالی که پیامبر اسلام در حدود سال ۵۷۰ میلادی (به روایت غربی ها) بدنیا آمده و بعد از فتح مکه در عربستان سعودی امروزی در حدود سال ۶۳۲ میلادی درگذشت. در کنار این صومعه، بقایایی از ساختمان هایی با چهار اتاق دیده می شوند که باستان شناسان می گویند دور یک حیاط ساخته شده و ظاهراً محل سکونت کشیش این کلیسا بوده است.
باستان شناسان کلیساها و صومعه های مشابهی را در کشورهای بحرین، عراق، ایران، کویت و عربستان سعودی یافته اند. در اوایل دهه ۱۹۹۰ بود که باستان شناسان اولین صومعه مسیحی را در جزیره سیر بنی یاس در امارات متحده عربی پیدا کردند. این مجموعه که مشابه صومعه امروزی است، حاوی سلول هایی برای راهبان، آشپزخانه و اصطبل هایی برای حیوانات بود. باستان شناسان اماراتی بر این باورند که این صومعه به شکلی صلح آمیز در حدود سال ۵۷۰ پس از میلاد مسیح متروکه شده است.
- منبع خبر : خبرفوری
Friday, 27 December , 2024