روزنامه شرق نوشت: ?دولت نهم و دهم بعد از روی کار آمدن آشکارا دست به تخریب توسعه اقتصادی زد. انحلال سازمان برنامهوبودجه بیانگر رویکرد اقتصادی این دولت است که پیش از آن با سرپیچی از برنامه چهارم توسعه کلید خورده بود: اما برنامه چهارم که در دولت خاتمی تدوین شده بود و دولت احمدینژاد […]
روزنامه شرق نوشت:
?دولت نهم و دهم بعد از روی کار آمدن آشکارا دست به تخریب توسعه اقتصادی زد. انحلال سازمان برنامهوبودجه بیانگر رویکرد اقتصادی این دولت است که پیش از آن با سرپیچی از برنامه چهارم توسعه کلید خورده بود: اما برنامه چهارم که در دولت خاتمی تدوین شده بود و دولت احمدینژاد علیرغم مخالفتش با آن مجبور به اجرای آن بود، از دستیابی به بسیاری از اهداف خود بازماند.
?از آنجا که دولت بهجز سال اول برنامه در سالهای بعد گزارشی از عملکرد برنامه ارائه نداد، مجلس مجبور شد هیاتی را مأمور تحقیق و تفحص از عملکرد دولت در اجرای برنامه چهارم نماید.
?دولت احمدینژاد بهشت رانتخواران تازه به دوران رسیده بود. اینک با توصیف این شرایط باید دید دولت سیزدهم در کجای کار قرار دارد؛ آنهم دولتی که در دوره چهارساله اول کارش با اعتراضات مردمی روبهرو شده است.
?دولتی که ثمره یکدستی است اما در برابر مردم تنها مانده است. در شرایط کنونی آنان که از دولت سیزدهم منتفع نمیشوند، هیچ کاری از دستشان برنمیآید و هر اقدام آنان چهبسا کار را خرابتر هم بکند. دولت سیزدهم در وضعیت بغرنجی قرار دارد.
?پرسش اساسی این است آیا دولتها ازجمله دولت سیزدهم در تله رانتخواران گیر افتادهاند و بیش از آنکه پاسخگوی برنامههای خود باشند، پاسخگوی زیادهخواهی آنان هستند؟
- منبع خبر : عصر ایران
Friday, 4 July , 2025