این طور که مشخص است انتصاب مدرسی خیابانی ولوله‌ای در اردوگاه اصولگرایان پدید آورده و سبب شده تا اعتراضات به دولت تازه، رنگ و بوی اصولگرایی به خود بگیرد. با این همه باید دید آیا این اعتراضات خللی در تصمیم گیری‌های دولت سیزدهم ایجاد خواهد کرد؟ علی صوفی، فعال سیاسی در این خصوص می‌گوید: […]

 

این طور که مشخص است انتصاب مدرسی خیابانی ولوله‌ای در اردوگاه اصولگرایان پدید آورده و سبب شده تا اعتراضات به دولت تازه، رنگ و بوی اصولگرایی به خود بگیرد. با این همه باید دید آیا این اعتراضات خللی در تصمیم گیری‌های دولت سیزدهم ایجاد خواهد کرد؟

علی صوفی، فعال سیاسی در این خصوص می‌گوید: به نظر من این اعتراضات که مبنای جناحی دارد نمی‌تواند خللی در روند کاری دولت سیزدهم ایجاد کند چرا که دولت سیزدهم از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار است. در اصل آقای رئیسی رسالت مهمی از طرف جریان حاکمیت بر عهده دارد، این طور نیست که آقای رئیسی صرفا عنوان رئیس جمهور را داشته باشد بلکه ایشان آمده تا اهداف مهمی را دنبال کند و موانعی را که پیش از این به دلیل عدم یک دستی حاکمیت وجود داشته از سر راه بردارد و در نهایت در دوران ریاست جمهوری آقای رئیسی معضلات حل و فصل شود

بنابراین اعتراضات سلیقه‌ای افراد نمی‌تواند خللی در روند کاری ایشان ایجاد نماید آن چنان که در انتخاب کابینه نیز شاهد بودیم که اعتراضات نتوانست خللی ایجاد نماید.

سفر دبیر کل آژانس بین‌المللی که بر خلاف مصوبه مجلس بود اما از مجلس صدایی در نیامد هم نشان می‌دهد در نهایت تصمیمی که توسط دولت گرفته شود اجرایی خواهد شد و اختیارات آقای رئیسی فرا‌تر از روسای جمهور قبلی است. بنابراین این گونه اعتراضات نمی‌تواند خللی در روند گزینش ایشان ایجاد نماید مگر اینکه مبنای اعتراضات ناکارآمدی باشد، در آن صورت شاید اعتراضات بتواند وجهی داشته باشد.

از طرف دیگر این موضوع سبب نخواهد شد که طرفداران آقای رئیسی در اردوگاه اصولگرایان کاهش یابد چون در نهایت این نتیجه کار است که اهمیت دارد. اگر آقای رئیسی عملکرد خوبی داشته باشد و نتیجه مطلوب حاصل شود بدون شک طرفداران خود در جبهه اصولگرایی را از دست نخواهد داد.

 

  • منبع خبر : عصر ۱۴۰۰