????معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش صدای مجلسیان را در آورده و از هم اکنون مطرح کرده‌اند که اگر مسعود فیاضی به عنوان وزیر معرفی شود و رئیس جمهور تغییری در گزینه پیشنهادی خود ندهد به فیاضی رای اعتماد نخواهند داد.   ????نگاهی به اظهارنظرها و رویکردهای نمایندگان به خوبی این مهم را […]

 

 

????معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش صدای مجلسیان را در آورده و از هم اکنون مطرح کرده‌اند که اگر مسعود فیاضی به عنوان وزیر معرفی شود و رئیس جمهور تغییری در گزینه پیشنهادی خود ندهد به فیاضی رای اعتماد نخواهند داد.

 

????نگاهی به اظهارنظرها و رویکردهای نمایندگان به خوبی این مهم را روشن می‌کند. سیدکاظم‌دلخوش اباتری، نماینده صومعه‌سرا در مجلس در تذکر شفاهی خطاب به رئیسی گلایه کرده و گفته: «چرا رئیس‌جمهور با رئیس مجلس برای معرفی وزیر پیشنهادی مشورت نکرد، در جلسه‌ای که صبح دیروز با نمایندگان داشتیم ۹۰ درصد نمایندگان به انتصابات اعتراض داشتند.

????مجلس به این وزیر پیشنهادی رأی اعتماد نخواهد داد. رئیس‌جمهور فرد مرتبط را معرفی کند.» عجیب‌تر اینکه اگرچه مسأله پیشنهاد وزیر آموزش‌وپرورش مطرح بوده اما این نماینده مجلس از لفظ «انتصابات» استفاده کرده که خود نشانگر ریشه‌دارتر بودن این اختلافات است.

????مجتبی ذوالنوری نماینده قم در این رابطه خطاب به ابراهیم رئیسی گفته:«گزینه‌ای که برای وزارت آموزش و پرورش انتخاب می‌کنید یا باید شخصیت امتحان پس داده‌ای باشد که بعد از معرفی وی به مجلس، بهجت و خوشحالی در بدنه این وزارتخانه به وجود بیاید و مورد استقبال در مجلس قرار بگیرد و یا اینکه گزینه‌ای از درون خود وزارت باشد، زیرا فرهنگیان معرفی شخصی غیر از بدنه این وزارتخانه را توهین و تحقیر نسبت به خود می‌دانند. ما گزینه‌های قوی فراوانی داریم و توقع نبود چنین شخصیتی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کنید».

????فرهنگیان و بدنه آموزش و پرورش واکنش مثبتی به معرفی فیاضی نشان نداده است و اعتراض‌هایی در این رابطه وجود دارد.

????معین‌الدین سعیدی نماینده چابهار سعیدی در خصوص نظر مجلس در رابطه با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، بیان کرد: « ارزیابی بنده این است که گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با پاسخ منفی مجلس مواجه خواهد شد. سوابق ایشان نشان می دهد که متناسب با جایگاه والای وزارت آموزش و پرورش نیست و در سوابق ایشان هم برنامه‌ها و راهبردهای مشخصی برای برون رفت از بحران‌های متعددی این حوزه را شاهد نیستیم.»

????اصولگرایان خارج از مجلس نیز چندان دل خوشی نسبت به این انتصاب ندارند و در فضای مجازی و رسانه‌های رسمی به این مساله واکنش نشان داده‌اند.

????این دعوای درون جناحی اصولگرایان هر چه می‌گذرد، ریشه‌دار و گسترده‌تر می‌شود. آنهم در شرایطی که تنها سه ماه از روی کار آمدن دولت گذشته است. البته اصولگرایان در ایام انتخابات نیز به‌سختی حاضر به ائتلاف شدند و همواره حرف‌وحدیث درباره اختلافات درون جناحی در خصوص انتخابات زیاد بود اما حالا که پیروزی جناح راست محرز شده، عرصه اختلاف به انتصابات دولتی رسیده است.

 

 

  • منبع خبر : عصر مجلس