نگاهی به مصوبات مجامع شرکتهای نفتی و پالایشی فعال در تابلوی بازار سهام، از تصویب ارقام نجومی بابت پاداش و حق حضور در جلسات برای اعضای هیئت مدیره خبر میدهد که در مقایسه با درآمد اکثر مردم قابل تامل است. ۱- شرکت پالایش نفت تبریز این شرکت نفتی با نماد شبریز در بورس، در مجمع […]
نگاهی به مصوبات مجامع شرکتهای نفتی و پالایشی فعال در تابلوی بازار سهام، از تصویب ارقام نجومی بابت پاداش و حق حضور در جلسات برای اعضای هیئت مدیره خبر میدهد که در مقایسه با درآمد اکثر مردم قابل تامل است.
۱- شرکت پالایش نفت تبریز
این شرکت نفتی با نماد شبریز در بورس، در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، برای پاداش هیئت مدیره مبلغ ۲ میلیارد تومان را به تصویب رسید که نسبت به سال قبل تر، یک میلیارد تومان بیشتر است. این در حالی است که حق حضور اعضای غیرموظف هیئت مدیره برای یک جلسه در ماه، ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، افزایش ۵۶ درصدی دارد.
۲- شرکت پالایش نفت بندرعباس
شبندر دومین شرکت نفتی است که در مجمع اخیر این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، پاداش ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی به تصویب رسید که نسبت به سال قبل تر، ۷۵۰ میلیون تومان بیشتر است. این در حالی است که برای حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره شرکت پالایش نفت بندرعباس، (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) مبلغ ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تصویب شده است که نسبت به سال قبل تر، ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بیشتر است.
۳- شرکت پالایش نفت اصفهان
این شرکت نفتی فعال در اصفهان با نماد شپنا در بازار سهام حضور دارد و در مجمع عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ این شرکت، پاداشی برای هیئت مدیره در نظر نگرفته نشد، اما برای حق حضور در جلسات (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) ۹ میلیون تومان به تصویب رسید که نسبت به سال قبل، ۲ میلیون تومان افزایش داشته است.
۴- شرکت پالایش نفت تهران
چهارمین شرکت نفتی مورد بررسی تابناک با نماد شتران در مجمع اخیر خود برای پاداش هیئت مدیره مبلغ ۲ میلیارد تومان در نظر گرفت که نسبت به سال قبل تر، ۸۰۰ میلیون تومان بیشتر است. این در حالی است که حق حضور در جلسات نیز رقم ۱۰ میلیون تومان (به ازای یک تا ۲ جلسه) به تصویب رسید.
۵- شرکت پالایش نفت شیراز
این شرکت نفتی با نماد شراز در مجمع صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، پاداش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای هیئت مدیره به تصویب رسید که نسبت به سال قبل، ۷۰۰ میلیون تومان افزایش داشته است. از سوی دیگر، حق حضور اعضای غیرموظف هیئت مدیره شرکت پالایش نفت شیراز به ازای یک جلسه در ماه، ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شد.
۶- شرکت پالایش نفت لاوان
شاوان نماد شرکت پالایش نفت لاوان در بورس است و در مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، پاداش ۸۰۰ میلیون تومانی برای هیئت مدیره به تصویب رسید که نسبت به سال قبل، ۲۰۰ میلیون رشد دارد. از سوی دیگر، حق حضور در جلسات (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) ۵ میلیون و ۷۹۴ هزار و ۵۶۰ تومان در نظر گرفته شد که نسبت به سال قبل، کاهش داشته است.
۷- نفت سپاهان
این شرکت نفتی با نماد شسپا در تالار سهام، در مجمع سالانه اخیرش برای هیئت مدیره، پاداش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به تصویب رساند که نسبت به سال ۱۴۰۱، افزایش ۵۰۰ میلیون تومانی دارد. از سوی دیگر، حق حضور ۵ میلیون تومانی (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) تعیین شد.
۸- شرکت سرمایه گذاری صنعت نفت
تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت نفتی با نماد ونفت در بورس، از پاداش ۷۵۰ میلیون تومانی برای هیئت مدیره خبر میدهد. این در حالی است که حق حضور در جلسات برای اعضای غیرموظف هیئت مدیره، مبلغ ۴ میلیون تومان (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) به تصویب مجمع رسیده است.
۹- شرکت نفت بهران
شبهرن نماد شرکت نفت بهران در بازار سرمایه است. شرکتی که در مجمع صاحبان سهامش برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، پاداش ۸۰۰ میلیون تومانی تعیین کرد که در مقایسه با سال قبل، ۲۰۰ میلیون تومان کمتر شده است. هرچند حق حضور (برای ۲ جلسه در ماه) ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای اعضای غیرموظف هیئت مدیره به تصویب رسید.
۱۰- شرکت نفت پارس
شنفت نماد شرکت نفت پارس است و در مجمع سالیانه اخیرش، پاداش ۳۷۰ میلیون تومانی برای هیئت مدیره به تصویب رساند. این در حالی است که حق حضور (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) در جلسات هیئت مدیره برای اعضای غیرموظف، مبلغ ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعیی شد.
۱۱- شرکت نفت پاسارگاد
یازدهمین شرکت مورد بررسی در این گزارش، شرکت نفت پاسارگاد با نماد شپاس در بازار سهام است. در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، پاداش هیئت مدیره از رقم صفر ریال در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای سال گذشته به تصویب رسید. این در حالی است که حق حضور در جلسات (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) مبلغ ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد.
۱۲- شرکت نفت ایرانول
شرانل نماد شرکت نفت ایرانول در بازار سهام است و در مجمع سالیانه اخیر این شرکت، مبلغ یک میلیارد تومان برای پاداش هیئت مدیره به تصویب رسید که نسبت به سال قبل، افزایش ۱۰۰ درصدی دارد. اما حق حضور در جلسات، کاهش داشته است و به مبلغ ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان (به ازای یک تا ۲ جلسه در ماه) رسیده است.
- منبع خبر : تابناک
Tuesday, 5 November , 2024