سیده فاطمه حسینی (متولد ۱۳۶۴ در شیراز) سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی است که در دورهٔ دهم مجلس شورای اسلامی بهعنوان نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس فعالیت داشت. وی فرزند سید صفدر حسینی، وزیر کار و وزیر اقتصاد در دولت هشتم و رئیس سابق صندوق توسعه ملی ایران است. تحصیلات و سوابق علمی: […]
سیده فاطمه حسینی (متولد ۱۳۶۴ در شیراز) سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی است که در دورهٔ دهم مجلس شورای اسلامی بهعنوان نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس فعالیت داشت. وی فرزند سید صفدر حسینی، وزیر کار و وزیر اقتصاد در دولت هشتم و رئیس سابق صندوق توسعه ملی ایران است.
تحصیلات و سوابق علمی:
کارشناسی: مهندسی مکانیک سیالات از دانشکده فنی دانشگاه تهران
کارشناسی ارشد: مدیریت کسبوکار (MBA) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دکتری: مدیریت مالی از دانشگاه تهران
سوابق اجرایی:
مجلس شورای اسلامی: در انتخابات دهمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی، حسینی بهعنوان جوانترین نامزد در لیست ائتلاف فراگیر اصلاحطلبان حضور داشت و با کسب ۱٬۲۱۸٬۷۲۷ رأی، در رتبهٔ دهم، به مجلس راه یافت.
اتحادیه بینالمجالس جهانی (IPU): وی نخستین زنی از ایران بود که بهعنوان رئیس هیئت پارلمانی ایران در اتحادیه بینالمجالس جهانی انتخاب شد و به مدت دو سال (۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰) در این سمت فعالیت کرد.
حواشی:
تأسیس صرافی: در سال ۱۳۹۰، حسینی به همراه همسرش، هانی میرمحمدعلی، اقدام به تأسیس صرافی “شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمدعلی و شرکا” کردند. این صرافی در سالهای بعد با مسائل مربوط به مجوز فعالیت مواجه شد.
سخنرانی در مجلس: در جریان نطقی در مجلس، حسینی به دفاع از پدرش پرداخت که این سخنرانی با واکنشهایی مواجه شد و علی مطهری، رئیس جلسه، به دلیل خارج بودن از موضوع، میکروفون وی را قطع کرد.
شایعه ویلاسازی در لواسان: در دیماه ۱۳۹۷، اتهاماتی مبنی بر ساختوساز غیرقانونی در لواسان متوجه همسر حسینی شد که وی این اتهامات را تکذیب و اعلام کرد که از مدعیان به دستگاه قضایی شکایت خواهد کرد.
حسینی در حال حاضر بهعنوان دبیر کمیسیون علمی دولت فعالیت میکند.
- منبع خبر : فرارو
حامد
تاریخ : 6 - آذر - 1403
شایسته سالاری یعنی همین،ببینید رشته تحصیلی در سه مقطع را و تناسب آن با مسئولیتی که به او دادند.دبیر کمیسیون علمی از آن طرف معاون علمی وفناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم و فناوری و پارک های علم وفناوری و مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و …این همه ساختار موازی چرا؟!