عصر ایران در یادداشتی به اظهارات پرتنش این روزهای حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس پرداخته است. این وبسایت خبری در این زمینه نوشت: حمید رسایی که گویا از نمایندگی مجلس، چیزی فراتر از حمله به ظریف، توهین به پزشکیان، پیگیری ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب و اخیراً شمردن تعداد نورافکنهای مجلس […]
عصر ایران در یادداشتی به اظهارات پرتنش این روزهای حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس پرداخته است.
این وبسایت خبری در این زمینه نوشت: حمید رسایی که گویا از نمایندگی مجلس، چیزی فراتر از حمله به ظریف، توهین به پزشکیان، پیگیری ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب و اخیراً شمردن تعداد نورافکنهای مجلس نمیداند، در توئیتی نوشته است:
«پزشکیان در همایش کارگزاران کشور: چطورممکن است فردی بدون هیچ تجریهای ناگهان به مدیرکلی برسد؟
جواب: مدیرکلی که چیزی نیست، طرف رئیس جمهور شده!
پزشکیان: مگر میشود کسی که دانش و تجربه آن را ندارد، مسئولیتهای کلیدی را در دست بگیرد؟
جواب: چرا نمیشه، خود شما این کار را کردی!»
۱ – به نظر میرسد برخلاف آنچه پزشکیان گفته، میشود فردی بدون هیچ تجربهای به مدیرکلی برسد. نمونه اش شخصی است به نام حمید رسایی که بدون تجربه خاصی ناگهان در دوران محمود احمدی نژاد، با حکم حسین صفار هرندی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شد “مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم”!
وقتی رسایی مدیر کل ارشاد استان قم شد، به حدی ناشناخته بود و سابقه اجرایی نداشت که حتی خبرگزاری مهر نتوانسته بود عکسی از او برای نمایش در خبر انتصابش پیدا و منتشر کند!
۲ – مسعود پزشکیان قبل از این که رئیس جمهور شود، در سال ۱۳۶۴ پزشک بود، یعنی زمانی که ریش و سبیلهای رسایی تازه داشتند سبز میشدند. سالها رئیس بیمارستان و نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی بود. سپس به عنوان وزیر بهداشت وارد کابینه شد و بعد از آن، ۱۶ سال عضو پارلمان بود و سالها نائب رئیس مجلس شورای اسلامی.
پس او کسی است که دارای عالیترین مدرک دانشگاهی (دکترا آن هم از نوع غیر سهمیهای) است، سالها کار دولتی کرده، وزیر و عضو کابینه بود، نماینده مجلس و نائب رئیس آن بوده است.
از نظر رسایی اینها دانش و تجربه محسوب نمیشود ولی کسب دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق (ع)، معاونت در وزارت خارجه، دبیری (و نه ریاست) شورای عالی امنیت ملی، چند دوره نامزدی شکست خورده مجلس و ریاست جمهوری و نیز یک سری مذاکرات ناکام منتهی به تحریمهای ایران، در چشم رسایی دانش و تجربه نامیده میشود که در انتخابات از او حمایت میکرد.
۳ – به استقلال نظر و آزادی بیان عمیقاً ایمان داریم ولی امثال رسایی، هر چه دارند از این است که خود را انقلابی و رهرو ولایت فقیه معرفی میکنند (و مخالفان شان را با انگ مخالف ولی فقیه مینوازند)؛ حالا از همین منظر ببنید که رهبر انقلاب در حکم تنفیذ خود برای پزشکیان او را “شخصیت فرزانه، صادق، مردمی و دانشمند” مینامد ولی مدعی ولایتمداری که نان ولایت میخورد، به او میتازد که بی دانش و تجربه، رئیس جمهور شده است! لابد اگر جلیلی رئیس جمهور میشد و مثلاً وزارت ارشاد را به رسایی میداد، رئیس جمهورمان خیلی دانشمند و با تجربه بود!
واقعاً این قوم خسته نشدند از یک و بام و دو هواهای بی پایان شان؟!
دم از ولایت میزنند و مخالف را از همین منظر تخطئه میکنند، حتی اگر هاشمی رفسنجانی باشد!
و جالب این که هر گاه خلاف منافع شان باشد، حرف ولی فقیهی که مدعی اش هستند را کلاً نمیشنوند تا زمانی که دوباره به نفع شان باشد.
۴ – دو توصیه برای حمید رسایی: زیاد عصبانی نشو و اتق الله!
- منبع خبر : فرارو
ق
تاریخ : 15 - دی - 1403
آقای رسایی نائب امام زمان و بالاترین درجه علمی را داشته و در دوره مجلس بالاترین رای وارد مجلس انقلابی شده و دیگر علمی نمانده که برایش مجهول باشد.
داد
تاریخ : 15 - دی - 1403
من اگر غاز داشتم،دست رسایی نمیدادم،نمیدونم چه جوری اسم رسایی از صندوق های رأی بیرون میاد؟
البته رسایی از اون دست،؛نماینده هایی هست که با هزارتا رأی که اونم با پول و رشوه خریده،شده نماینده ی مجلس،