مشکل پیچیده‌ای که یک دهه طول کشید تا میکروبیولوژیست‌ها به عمق آن پی ببرند، تنها در دو روز توسط یک ابزار جدید هوش مصنوعی حل شد. پروفسور خوزه آر پنادس و گروه تحقیقاتی او در امپریال کالج دانشگاه لندن، سال‌ها صرف بررسی و اثبات فرضیه‌ای کرده بودند در مورد اینکه چرا برخی از ابر میکروب‌ها […]

مشکل پیچیده‌ای که یک دهه طول کشید تا میکروبیولوژیست‌ها به عمق آن پی ببرند، تنها در دو روز توسط یک ابزار جدید هوش مصنوعی حل شد.
پروفسور خوزه آر پنادس و گروه تحقیقاتی او در امپریال کالج دانشگاه لندن، سال‌ها صرف بررسی و اثبات فرضیه‌ای کرده بودند در مورد اینکه چرا برخی از ابر میکروب‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مصون هستند. او به «همکار دانشمند» – ابزاری ساخته شده توسط گوگل – یک پیام کوتاه داد و از او در مورد مشکل اصلی که در حال بررسی بود سئوال کرد و این ابزار ظرف هشت ساعت به همان نتیجه رسید. تمامی دهه سپری شده توسط این پژوهشگران شامل چندین سال زمان برای تدوین فرضیه این تحقیقات نیز بود. اما آنها می‌گویند، اگر آنها این فرضیه را در شروع پروژه داشتند، سال‌ها در کار صرفه جویی می‌شد. پروفسور پنادس گفت که این ابزار هوش مصنوعی در واقع کاری بیش از تکرار موفقیت‌آمیز تحقیقات او انجام داده است. او گفت: «فقط این نیست که فرضیه اصلی ارائه شده توسط هوش مصنوعی درست بود، این موضوع هم بوده که چهار فرضیه دیگر را نیز عنوان کرد که همه آنها منطقی بودند.