نصیربوشهر – احمد خواجه حسنی – در جغرافیای نوین ارتباطی امروزی با بسط و توسعه فضای مجازی، بعضاً با مطالبی مواجه می شویم که حقیقتاً موجب شرمساری است و به قول زنده یاد سهراب سپهری،ما هیچ ما نگاه… ✓ به گزاره های زیر بنگرید ؛ ۱_ صادرات نفت جمهوری آذربایجان به ۲۵ کشور جهان در […]
نصیربوشهر – احمد خواجه حسنی – در جغرافیای نوین ارتباطی امروزی با بسط و توسعه فضای مجازی، بعضاً با مطالبی مواجه می شویم که حقیقتاً موجب شرمساری است و به قول زنده یاد سهراب سپهری،ما هیچ ما نگاه…
✓ به گزاره های زیر بنگرید ؛
۱_ صادرات نفت جمهوری آذربایجان به ۲۵ کشور جهان
در ژانویه-آگوست امسال، ارزش صادرات نفت جمهوری آذربایجان بیش از ۸.۴ میلیارد دلار و به ۲۵ کشور جهان بوده است.
۲_ تعهد امارات به سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد پوندی در بریتانیا، روزنامه انگلیسی “فایننشال تایمز” به نقل از یک مقام دولتی بریتانیا اعلام کرد که امارات متعهد شده است تا ۱٠ میلیارد پوند (۱۳/۸۵ میلیارد دلار) در مدت پنج سال در این کشور سرمایهگذاری کند.
۳_ رکورد جدید در صادرات ترکیه، وزیر تجارت ترکیه اعلام کرد که صادرات این کشور در ماه آگوست سال ۲۰۲۱ به رقم بی سابقه ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار رسیده است.
حال امّا مغموم و درمانده جفت دستان مبارک را بر سر گذاشته و گزاره های وطنی زیر را با دقت نظر بنگرید؛
۱_ رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفته است که وزارت بهداشت با ارز ۴۲٠٠ تومانی که باید برای تامین داروهای اضطراری مورد نیاز بیماران صعب العلاج اختصاص می دادند، میز تلویزیون و صندلی وارد کرده است.
۲_ روزنامه جمهوری اسلامی، قیمت تخم مرغ از ٣٠ هزار تومان به ۵۵ هزار تومان رسید، وزارت صمت برای بستن دهان مردم آن را به ۴۵ هزار تومان کاهش داد!
۳_ رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میوه و تره بار تهران
تا قبل از مهرماه نارنگی نخرید، نارنگیها با هدف سودجوئی با گاز اتیلن رنگ آمیزی و به بازار عرضه می شوند.
این راز مکتومی نیست که بر کسی پوشیده باشد،این چند گزاره خبری حقیقت جامعه امروز ماست و به گمانم همگان بریده ایم و در این صحرای سرگردانی بهقول هانا آرنت، کمدرکشدهترین افراد کره خاکی می توانیم لقب بگیریم…
الهی مددی
- منبع خبر : نصیر بوشهر
احمد خواجه حسنی
تاریخ : 26 - شهریور - 1400
درود بر خوانندگان محترم
باورمندم عنوان یادداشت *براده ها و بریده ها* به تنهایی دنیایی از حرف های ناگفته و ناشنیده است…
به راستی خیابان، موزۀ روباز شناخت جامعه است، مضاف بر اینکه برای گرفتن نبض ِ جامعه، نگاهی به عناوین جراید و روزنامه ها نیز کفایت می کند.