?روزنامه اعتماد در شماره امروز خود نوشته است: ?رییسجمهوری بعد از مدتها در جمع ائمه جمعه نسبت به حواشی مربوط به حجاب و عفاف در کشور موضعگیری کرده و گفته است: «اجرای قانون ملاک است و در این زمینه نباید براساس سلایق شخصی عمل کرد.» ?موضوع شدت گرفتن برخوردهای خشن و سختگیرانه با شهروندان […]
?روزنامه اعتماد در شماره امروز خود نوشته است:
?رییسجمهوری بعد از مدتها در جمع ائمه جمعه نسبت به حواشی مربوط به حجاب و عفاف در کشور موضعگیری کرده و گفته است: «اجرای قانون ملاک است و در این زمینه نباید براساس سلایق شخصی عمل کرد.»
?موضوع شدت گرفتن برخوردهای خشن و سختگیرانه با شهروندان به بهانه حجاب به یکی از دغدغههای عمومی جامعه تبدیل شده و این در حالی است که رییسی و تیم او در دوران رقابت انتخاباتی بهکرات تکذیب کرده بود که حامی چنین روشهایی است.
?ایشان حتی در آن دوره جمله بسیار مشهوری مطرح کرد با این مضمون؛ «ما به دنبال گشت ارشاد هستیم اما گشت ارشاد برای مدیران نه مردم.» هر چند تجربه سال اول دولت ایشان برای شهروندان همراه با تشدید برخوردهای اجتماعی و فرهنگی و البته سکوت وی بوده است.
?در چنین شرایطی اکتفای آقای رییسی به این جمله کلی، کوتاه و مبهم، تنها نشانه فرار رییسجمهوری از صراحت درباره موضوعی است که به دغدغه جامعه تبدیل شده است.
?چرا آقای رییسی اکنون در مقام اجرا به صراحت دورانی که مشغول تبلیغات ریاستجمهوری بود در این رابطه موضع نمیگیرد؟
- منبع خبر : جماران
امینی
تاریخ : 6 - مرداد - 1401
هرگونه خشونت ورفتار غیر معمول از سوی دولت با مردم یک سفسطه و شانه خالی کردن از عدم توان اداره کشور تلقی میشود .چونکه در ای عصر بحث حجاب یک چیز اضافی هستش دولت باید به فکر معیشت مردم باشد.
ناشناس
تاریخ : 7 - مرداد - 1401
چرا باید با قوانین، گزینشی برخورد شود؟! جامعه را همه نوع فساد( اعم از اخلاقی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و…..) گرفته. ترک فعل در اجرای قانون، قابل دفاع نیست. گرچه همواره به روش ها و شیوه های اجرایی و عملیاتی کردن قوانین، نقدها و اشکالاتی وارد بوده و هست. اما اصل برخورد قانونی _ در کنار فعالیت های فکری، فرهنگی و اخلاقی و اعتقادی و اقناعی و آگاهی بخش و …. _ با هر نوع بی مبالاتی و هنجارشکنی و قانون گریزی یا بدتر از آن، قانون ستیزی(در هر زمینه یی اعم از بدحجابی و بی حجابی و ….) لازم است و ضروری، و نافع به حال جامعه و کیان خانواده و حریم های خصوصی و عمومی و اجتماعی.
منکَر منکَر است و باید با آن مبارزه شود. چه منکرات مالی و اقتصادی(همچون اختلاس و ارتشاء و…)، چه منکرات سیاسی و اجتماعی، و چه منکرات اخلاقی و فرهنگی(همچون وصعیت افتضاح جامعه در قضیه ی حجاب و عریان گرایی و ….) اما در عین حال همه چیز در چارچوب اخلاق و قانون و به تناسب جرم و بزه و تخلّف.