رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی دریامحور بر اساس ظرفیت اقتصادی این استان و سیاست‌های دریا محور تدوین شد. علی پورداوود در گفت وگو با خبرنگاران افزود: فعالیت ۱۱ بندر تجاری غیرنفتی با ظرفیت ۱۰ میلیون تن ، قطب تولید میگوی پرورشی و قرار گرفتن در کرانه خلیج‌فارس سبب ارتقای […]

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: سند آمایش سرزمینی دریامحور بر اساس ظرفیت اقتصادی این استان و سیاست‌های دریا محور تدوین شد.

علی پورداوود در گفت وگو با خبرنگاران افزود: فعالیت ۱۱ بندر تجاری غیرنفتی با ظرفیت ۱۰ میلیون تن ، قطب تولید میگوی پرورشی و قرار گرفتن در کرانه خلیج‌فارس سبب ارتقای توانمندی اقتصاد دریامحور در استان بوشهر شده است.

وی یادآور شد: ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر از هفت میلیون تن در سال است که با تکمیل مجتمع بندری نگین به ۱۵ میلیون تن افزایش می‌یابد.

پوداوود تصریح کرد: در استان بوشهر، ۱۲ هزار ملوان و خدمه در حوزه تجارت دریایی فعال هستند که ۲۰۰ شرکت در امر خدمات‌رسانی دریایی فعالیت دارند.

وی اشاره به استقرار ۱۱۵ اسکله صیادی و ۱۷ موج‌شکن در سواحل استان بوشهر ادامه داد: دو هزار و ۳۵ شناور صیادی با ۱۰ هزار صیاد حرفه‌ای در امر صید و صیادی فعال هستند که بوشهر را به قطب صیادی کشور تبدیل کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: ۱۲ سایت پرورش میگو با ظرفیت بیش از ۶۰ هزار تن در استان بوشهر فعال است و نقش فعال و مهمی نیز در تولید بچه میگو برای ذخیره‌سازی دارد.

پوداوود با اشاره به اینکه بوشهر دارای ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری بویژه تفریحات ساحلی و دریایی است، تصریح کرد: استان بوشهر دارای ۱۲ منطقه نمونه گردشگری است که پنج منطقه ویژه گردشگری ساحلی نیز موجبات جذب گردشگران داخلی و خارجی شده است.

وی گفت: پارک ملی دریایی نایبند و جزایر چهارگانه نخیلو، تهمادون، ام الگُرم و خان در محدوده پارک ملی دریایی دیر- نخیلو از مناطق مهم گردشگری ساحلی در این استان است.

پورداوود با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساحلی را از اولویت‌های استان است اضافه کرد: تکمیل زنجیره ارزش و خوشه‌های صنعتی از دیگر اولویت‌های استان است که برای خرما و آبزیان، اقدامات خوبی انجام شده است.