معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر استان بوشهر از ۴ مگاوات در ابتدای دولت سیزدهم به ۵۵ مگاوات تا پایان خرداد ۱۴۰۴ خواهد رسید که نشان‌دهنده رشد ۱۲ برابری در این بخش است. شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، مهندس رجایی روز دوشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی ۳۰ نیروگاه‌ خورشیدی […]

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر استان بوشهر از ۴ مگاوات در ابتدای دولت سیزدهم به ۵۵ مگاوات تا پایان خرداد ۱۴۰۴ خواهد رسید که نشان‌دهنده رشد ۱۲ برابری در این بخش است.

شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، مهندس رجایی روز دوشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی ۳۰ نیروگاه‌ خورشیدی سه مگاواتی استان بوشهر اظهار کرد: این استان با دارا بودن بیش از ۳۰۰ روز آفتابی و ۲۴۰۰ ساعت تابش خورشید در سال، یکی از مناطق طلایی کشور در زمینه توسعه انرژی خورشیدی محسوب می‌شود.

وی افزود: پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم، ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در استان تنها ۴ مگاوات بود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده و اجرای طرح‌های جدید، این رقم تا پایان خرداد ۱۴۰۴ به ۵۵ مگاوات خواهد رسید که بیش از ۹۰ درصد آن در بخش صنعت و شهرستان دیر به بهره‌برداری می‌رسد.

رجایی با اشاره به شناسایی بیش از ۷۰ سایت مناسب برای احداث نیروگاه خورشیدی، گفت: عملیات اجرایی در ۳۰ سایت آغاز شده و دو پروژه بزرگ با ظرفیت مجموع ۴۰۰ مگاوات نیز آماده آغاز عملیات اجرایی است که با مشارکت ساتبا و بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی اظهار کرد: در گام بعدی، ۳۰ سایت جدید با ظرفیت تقریبی ۱۵۰ مگاوات شناسایی و فرایند تحویل زمین انجام شده است که با تأمین بموقع منابع و حمایت دولت، می‌توان ظرفیت انرژی‌های خورشیدی استان را به شکل جهشی افزایش داد.
معاون استاندار بوشهر اضافه کرد: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، علاوه بر پروژه های شهرستان‌های دشتی در شهرستانهای دشتستان و گناوه نیز ظرفیت تامین زمین برای احداث نیروگاه‌هایی با مجموع ظرفیت یکهزار مگاوات فراهم شده است که شامل د دو پروژه جدید با ظرفیت بیش از ۵۰۰ مگاوات انجام شده و آماده پذیرش سرمایه گذار میباشد.
وی افزود:تمام ظرفیتهای استان آماده همکاری، تسهیل و جذب سرمایگذاران سراسر کشور جهت حضور در بخش تجدید پذیر استان میباشد و از همه کسانی که از ظرفیت لازم برای سرمایه گذاری در این بخس دارند دعوت بعمل می آید و تمام همکاری لازم درسطح استان جهت تسریع در تحقق این هدف انجام خواهد شد.
رجایی با اشاره به مصرف بالای برق در استان گفت: بیش از ۸۰ درصد مصرف انرژی در بوشهر مربوط به سیستم‌های سرمایشی است و در تابستان گذشته، پیک مصرف به ۲۵۰۰ مگاوات رسید که لزوم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را دوچندان می‌کند.
وی همچنین از برگزاری جلسات متعدد با صنایع بزرگ در شهرستان‌های عسلویه، کنگان و دیر خبر داد و گفت: با شناسایی ظرفیت‌های پراکنده و ایجاد هماهنگی لازم، بوشهر آماده بهره‌برداری از تمام پتانسیل‌های انرژی خورشیدی خود است.
نصیر بوشهر