تسنیم نوشت: به دنبال فراخوان روز چهارشنبه ۴ آبان جریانات معاند برای تجمعات آشوب‌گرانه، در اراک و از حوالی ساعت ۱۹ تجمعات پراکنده‌ای شکل گرفت.   در ادامه این گزارش آمده است: پس از این رسانه‌های معاند و خط تخریب آشوبگران که در هفته‌های اخیر به دنبال کشاندن پروژه کشته‌سازی به شهر اراک که جزو […]

تسنیم نوشت: به دنبال فراخوان روز چهارشنبه ۴ آبان جریانات معاند برای تجمعات آشوب‌گرانه، در اراک و از حوالی ساعت ۱۹ تجمعات پراکنده‌ای شکل گرفت.

 

در ادامه این گزارش آمده است: پس از این رسانه‌های معاند و خط تخریب آشوبگران که در هفته‌های اخیر به دنبال کشاندن پروژه کشته‌سازی به شهر اراک که جزو استان‌های امن کشور به شمار می‌رود بودند خط خبری درباره فوت “مهرشاد شهیدی‌نژاد” جوان ۲۰ ساله اراکی را آغاز کردند؛ هرچند که بلافاصله رئیس کل دادگستری استان مرکزی و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در این خصوص شفاف‌سازی کردند.

 

بهنام نظری، معاون استاندار مرکزی اظهار داشت: متوفی هیچگونه مدارک هویتی و حتی گوشی موبایل به همراه نداشت و هویتش نیز مشخص نبود، روز پنج شنبه به دنبال مراجعه خانواده‌اش به مراجع قانونی و شناسایی وی از سوی خانواده وی هویتش مشخص شد؛ برخلاف شایعه‌سازی‌های شبکه‌های معاند هیچ‌گونه گلوله‌ای به وی شلیک نشده و جان باختن وی بر اثر اصابت جسم سخت به سر تکذیب می‌شود، ضمن اینکه پزشکی قانونی شکستگی در دست و پا، جمجمه و خونریزی مغزی را نیز رد کرده است و تمام موارد در حضور خانواده وی بررسی و مستندسازی شد.

 

پس از این اتفاق، از ابتدای روز جمعه و در ابتدای امر فراخوانی برای حضور در مقابل یک رستوران که محل کار “شهیدی‌نژاد” بود منتشر شد که همین سبب ایجاد فضای ملتهب از ابتدای شب در روز جمعه تا حوالی ساعت ۲۱ در اراک شد؛ اما دومین فراخوان از روز گذشته برای حضور در ساعت ۱۰ صبح روز شنبه و همزمان با مراسم تشییع و خاکسپاری “شهیدی‌نژاد” بود که البته از ساعات ابتدایی امروز جمعیتی که اکثرا هم جوانان بودند پیش از ساعت ۱۰ و خیلی زودتر در محل آرامستان اراک حاضر شدند.

 

این درحالیست که در زمان تدفین و اوج حضور جمعیت، افراد حاضر تا چند صد نفر تخمین زده شد و برخی رسانه‌های استان نیز از حضور ۵۰۰ نفر در این مراسم سخن گفته‌اند؛ با پایان یافتن مراسم تدفین “مهرشاد شهیدی‌نژاد” جمعیت با اقدامات ساختارشکنانه و سردادن شعارهای رادیکالی و ساختارشکن کرده و به سمت مرکز اصلی شهر اراک به حرکت درآمد.

 

در حین حرکت جمعیت رفته رفته از جمعیت حاضر در تجمع کم شده و تا حرکت این جمعیت در بزرگراه امام علی(ع) که به عنوان یک محور کمربندی شریانی ترددی در شهر اراک به سمت خروجی شازند و لرستان است جمعیت به حدود ۳۰۰ نفر می‌رسد.

 

جمعیت پس از طی مسیر چندصدمتری از خروجی خیابان شهدا (کشتارگاه) به سمت این خیابان وارد می‌شود که به سبب اختلال در نظم عمومی و آمد و شد، نیروهای انتظامی و امنیتی که از صبح امروز در محل حاضر بودند مجبور به شلیک گاز اشک‌آور به منظور پراکنده کردن جمعیتی می‌شود که ضمن بند آوردن مسیر تردد درحال سردادن شعارهای ساختارشکن بودند.

 

این دخالت عوامل انتظامی در حالی اتفاق می‌افتاد که اراک شهری‌ مرکزی است و در روزهای اخیر عموما جزو مناطق مرکزی شهر درگیر این رفتارها بوده و امروز جریانی تلاش داشت تا آشوب و اغتشاش را به مناطق حاشیه‌نشین اراک بسط دهد هرچند در روزهای اخیر نیز مردم صف خود را از آشوب‌گران جدا کرده و عموما اغتشاش و آشوب اراک طی یکی دوساعت جمع شده بود.

 

گزارش میدانی تسنیم از مرکز شهر اراک نیز حاکی از حضور نیروهای انتظامی در مرکز شهر به سبب تلاش جمعیت برای رسیدن به مرکز شهر بود و البته باتوجه به اینکه از ساعت ۱۲ ظهر آرام آرام مدارس در اراک تعطیل می‌شد شاهد یک ترافیک در مناطق مختلف شهری بودیم که جریان معاند و آشوب‌گر تلاش داشت تا این شلوغی ترافیک را به پای حضور جمعیت در اغتشاشات بگذارد که البته در این مسیر نیز موفقیتی حاصل نکردند.

 

البته حضور در آرامستان اراک، سردادن شعارهای هنجارشکن و کشف حجاب و رفتارهای ساختار‌شکن آشوب‌گران از ظهر امروز منجر به نارضایتی و خشم مردم مومن و انقلابی اراک شد؛ در طی ساعات اخیر در فضای مجازی به صورت خودجوش خواستار برخورد با هنجارشکنانی شدند که امروز در اراک حرمت شکنی کردند.

 

از صبح امروز نیز اینترنت در شهر اراک با اختلال روبه رو شده که این امر به دستاویزی برای برخی رسانه های اصلاح طلب استان به منظور دامن زدن به التهابات بدل شده است.

  • منبع خبر : فرارو