رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق پرونده‌هایی که در اختیار داریم، ۷۲ درصد از این کودکان کار، پسر و ۲۸ درصد آن‌ها دختر هستند. براساس پرونده‌هایی که سازمان بهزیستی در اختیار دارد، تقریباً پانزده درصد از کل کودکان کاری که ما پرونده داریم، زباله‌گرد هستند. در حال حاضر، منبع اصلی حمایت‌ها از دولت […]

رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: طبق پرونده‌هایی که در اختیار داریم، ۷۲ درصد از این کودکان کار، پسر و ۲۸ درصد آن‌ها دختر هستند. براساس پرونده‌هایی که سازمان بهزیستی در اختیار دارد، تقریباً پانزده درصد از کل کودکان کاری که ما پرونده داریم، زباله‌گرد هستند. در حال حاضر، منبع اصلی حمایت‌ها از دولت و مشارکت‌های مردمی و خیرین است.
کرانی در خصوص کودکان کاری که پس از ترخیص از مراکز بهزیستی دوباره به خیابان‌ها باز می‌گردند، گفت: رویکرد فعلی ما این است که به سمت توانمندسازی خانواده‌ها پیش برویم. تا جایی که ممکن است، کودکان سریع‌تر از مراکز نگهداری ترخیص شوند و به خانواده‌هایشان بازگردند و از طریق مراکز روزانه خدمات دریافت کنند. سیاست سازمان بهزیستی در این جهت است که توانمندسازی در بستر خانواده شکل گیرد تا اثربخشی این اقدامات پایدارتر باشد.
ویدر پایان گفت: ممکن است خانواده‌هایی باشند که محل تامین معاش آن‌ها از طریق نیروی کار کودک باشد. طبق آماری که در اختیار داریم، تقریباً ۷۶ درصد از دلایل کار کودکان، ناشی از فقر و اعتیاد والدین است. این عوامل، نقش مهمی در قرار گرفتن کودکان در وضعیت کار دارند.