اصلاحات طرح ساماندهی کارکنان دولت ⬅️⬅️ماده واحده- از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، به کارگیری هرنوع نیروی انسانی تحت هر عنوان به صورت مستمر و تمام وقت در تمامی دستگاههای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی)، سازمانها […]
⬅️⬅️ماده واحده- از زمان لازم الاجرا شدن این قانون، به کارگیری هرنوع نیروی انسانی تحت هر عنوان به صورت مستمر و تمام وقت در تمامی دستگاههای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی)، سازمانها و شرکتهای تابعه و وابسته به آنها، صرفاً از طریق انتشار آگهی عمومی، برگزاری آزمون به صورت متمرکز در کل کشور و با طی مراحل گزینش میباشد.
۱️⃣تبصره ۱- از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، انعقاد هر نوع قرارداد توسط دستگاههای موضوع این قانون به منظور تامین نیروی انسانی با شرکتها و اشخاص حقوقی غیردولتی ممنوع میباشد.
۲️⃣تبصره ۲- دستگاههای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران موظفند ظرف حداکثر ششماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، با نیروهای شاغلی که در دستگاههای مربوطه به صورت تماموقت و پارهوقت مشغول به کار بوده و دارای حداقل دو سال سابقه خدمت مستمر و بیمهپردازی میباشند، قرارداد کار معین منعقد نمایند.آئیننامه اجرای این تبصره ظرف سه ماه از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه میشود و به تصویب هیات وزیران میرسد و توسط آن سازمان به کلیه دستگاهها و سازمانهای موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ میگردد.
۳️⃣تبصره ۳- منظور از قراردادکار معین در این قانون، قراردادی است که به صورت سالانه توسط دستگاه یا سازمان مربوطه برای انجام کار معینی با مستخدم منعقد میشود و تابع ضوابط و مقررات قانون کار میباشد. تمدید قرارداد مذکور برای سنوات آتی بلامانع است.
۴️⃣تبصره ۴- سوابق تمام وقت اعم از دولتی و غیردولتی آن دسته از کارکنانی که در دستگاههای موضوع این قانون استخدام یا بهکارگیری میشوند، مشروط به پرداخت کسور مربوط، براساس دستورالعملی که ظرف مدت ششماه توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه میشود و به تصویب هیات وزیران میرسد، به عنوان سابقه جهت بازنشستگی لحاظ میگردد.
۵️⃣تبصره ۵- تخلف از مفاد این قانون جرم بوده و مسئول ذیربط به مجازات مصرح در ماده (۵۹۸) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و انفصال از خدمات دولتی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
۶️⃣تبصره ۶- اجرای احکام این قانون در خصوص دستگاههایی که مستقیماً زیر نظر مقام معظم رهبری است منوط به اذن معظمله میباشد.
۷️⃣تبصره ۷- ایثارگران از شمول احکام این قانون مستثنی بوده و تابع قوانین و مقررات خاص خود میباشند.
۸️⃣تبصره ۸- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است گزارش اجرای این قانون را تهیه و هر ششماه یکبار به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
۹️⃣تبصره ۹- از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، ماده (۱۷) و تبصره ذیل ماده (۳۲) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸/۷/۱۳۸۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی نسخ میگردد.
در صورت تایید نهایی طرح توسط شورای نگهبان ، تمامی دستگاه های اجرایی ملزم به اجرای آن هستند.
- منبع خبر : نفت آنلاین
ابرام
تاریخ : 1 - اسفند - 1401
سلام و هزاران آیا؟
آیا نیروها مطابق تخصص و مدرکشون بکار گیری میشن یا نه همچنان هردم بیلیست؟
آیا نیروها میتونون جابجا بشن؟
آیا سمت درخور شئنشون میگیرن؟
آیا میتونن کلا سمت داشته باشن و اگه اره آیا ترفیع میگیرن البته باتوجه ب لیاقت و تجربه و آموزش..؟
حسین
تاریخ : 1 - اسفند - 1401
خدا انشاله خیر و برکت بده به تمام نمایندگانی که پیگیر این طرح بودن و تصویبش کردن . خصوصا ……