اخیراً فاکتوری به مبلغ ۳۳۷ میلیون تومان تحت عنوان هدایای شرکتی که از یک گالری ساعت در تهران توسط پتروشیمی جم خریداری شده، انتشار یافته است. قبل از هر تحلیل و نقدی بر این موضوع همگان نیک می دادند که سهامدار اصلی شرکت پتروشیمی جم مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری می باشد و آنچه که این […]
اخیراً فاکتوری به مبلغ ۳۳۷ میلیون تومان تحت عنوان هدایای شرکتی که از یک گالری ساعت در تهران توسط پتروشیمی جم خریداری شده، انتشار یافته است.
قبل از هر تحلیل و نقدی بر این موضوع همگان نیک می دادند که سهامدار اصلی شرکت پتروشیمی جم مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری می باشد و آنچه که این روزها عیان هست زندگی بازنشستگان مظلوم بشدت تحت فشار شدید اقتصادی می باشد و حتی خیلی از بازنشستگان چشم انتظار یک وام ۱۰۰ الی ۵۰ میلیون تومانی برای کاهش فشار های اقتصادی بر معیشت خانواده هایشان می باشند.اما مدیران پتروشیمی جم که لقب انقلابی و جهادی را با خود به یدک می کشند مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان ساعت از جیب همان بازنشسته مظلوم برای هدیه فاکتور می کنند.
بر اساس اسناد و نامه منتشر شده در مردادماه سال جاری طی یک فاکتور که نه از نوع و نه از تعداد ساعت های خریداری شده در آن فاکتور خبری هست،مبلغ ۳۳۷ میلیون تومان از یک گالری ساعت در مجتمع میلاد نور تهران خریدی با عنوان هدایای شرکتی توسط پتروشیمی جم انجام گرفته است که واحد بازرگانی پتروشیمی جم و در رأس آن معاون وقت بازرگانی پتروشیمی جم آقای کمیل پور ضیائی که اخیراً به مدیر عاملی پتروشیمی خارگ منصوب شده است به دلایل نامشخص برای پرداخت مبلغ فاکتور به دوست خود در شرکت جم صنعتکاران(محمد رضا تفقد راستی -مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران و عضو فعلی هئیت مدیره پتروشیمی خارک که در مدیر عامل شدن پور ضیائی در پتروشیمی خارگ نقش اصلی را داشته است)نامه ای ارسال می کند و خواستار پرداخت مبلغ مورد نظر توسط شرکت جم صنعتکاران از شرکتهای زیر مجموعه پتروشیمی جم میشود.
طرح چند پرسش:
– آیا معاون وقت بازرگانی پتروشیمی جم آقای کمیل پور ضیائی(که اخیراً به مدیرعاملی پتروشیمی خارگ منصوب شده است)از ممنوعیت قانونی خرید هدایا در شرکت پتروشیمی جم مطلع نبوده است ؟؟
– هدایای شرکتی برای چه منظور تهیه شده و به چه کسانی اهداء شده است؟
– دلیل عدم درج نام کالا و تعداد ساعت های خریداری شده در فاکتور فروش چیست؟
– چنین روابط حسنه ای در کنار همکاری های رفاقتی بین آقایان پورضیایی و تفقدراستی که در پتروشیمی جم رواج داشته آیا در پتروشیمی خارگ هم با حضور این ۲نفر ادامه می یابد و چه ارمغانی برای سهامداران آن شرکت بدنبال خواهد داشت؟
-آقای محمد هاشم نجفی اردکانی به عنوان مدیرعامل پتروشیمی جم نمی خواهند در خصوص فاکتور و مبلغ هزینه شده شفاف سازی کنند ؟؟
- منبع خبر : نصیر بوشهر آنلاین
بوشهر
تاریخ : 9 - دی - 1403
نفت ما زده جوان بوشهری مدیرعامل خارک شده و حکم ایشان نهایی شد و اما و اگر ها خاتمه یافت ….
متاسفانه تعریفی از بومی بودن هم نداشته . بنظر میرسه همه مدیران پتروشیمی استان بوشهر که متولد استان دیگه و پروازی هستن ، جدیدا حکم بومی بودن گرفتن . و یا اینکه یکی دوسال اون هم در دهه شصت به دلیل کار پدر در جزیره بوده میشه بومی ….
خدا به داد استان بوشهر برسه که واقعا کسی به دادش نمیرسه و از نفرات متخصص و بومی استان استفاده نمیشه .
جم پیلن
تاریخ : 9 - دی - 1403
قطعا خارک هم همین خواهد شد .
بومی در استان بوشهر مثل اینکه قحطی آمده .
لیان
تاریخ : 9 - دی - 1403
دست مریزاد به نصیر بوشهر که واقعیت ها را اطلاع رسانی میکنه .
ناشناس
تاریخ : 12 - دی - 1403
درود بر رسانه حق گو و نترس نصیر
اینحانب تحلیلگر مسائل اقتصادی هستم و پتروشیمی جم را را له صورت دقیق زیر نظر دارم
حدس می زنم در آینده ایی نه چندان دور و در چند سال آینده ربانم لال و خاکم به دهم احتمال ورشکستگی این مجموعه را شاهد باشیم ، ملاحظه بفرمایید خط مشی شرکت و مدیران شرکت پتروشیمی جم چه افرادی هستند.
رییس خدمات احتماعی، کارمند حراست سابق
رییس انبار کالا، کارمند حراست سابق
معاون انبار کالا، کارمند حراست سابق
منشی ریس دفتر مدیر عامل ، کارمند حراست سابق
آقای موحدی مدیر حراست سابق، مدیر تدارکات سابق، مشاور مدیر عامل ، حراست سابق= خروجی : میل سه وعده غذا، اسغال خوابگاه، اشغال دفتر = مرد همیشه بیکار
رییس روابط عمومی فاز ۲ ، کارمند حراست سابق
مدیر عامل ، کارمند سابق حراست
رییس دفتر مدیر عامل ، کارمند سابق حراست
مدیر بازرگانی = نداریم
معاونت مالی= بدون داشتن تخصص سلبقه و مدرک مالی