?محمدجواد ظریف در پیامی در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «در جدیدترین مقاله، همراه با همکارم دکتر ساسان کریمی، به چالش شناختی در روابط بینالملل با تمرکز بر اتحادهای استراتژیک پرداختهایم. در جهان پساقطبی کنونی، اتحادهای دائمی به طور فزایندهای جای خود را به ائتلافهای موقتی و موضوعی میدهند.» در چکیده این مقاله آمده: ?معنای «اتحاد […]
?محمدجواد ظریف در پیامی در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «در جدیدترین مقاله، همراه با همکارم دکتر ساسان کریمی، به چالش شناختی در روابط بینالملل با تمرکز بر اتحادهای استراتژیک پرداختهایم. در جهان پساقطبی کنونی، اتحادهای دائمی به طور فزایندهای جای خود را به ائتلافهای موقتی و موضوعی میدهند.»
در چکیده این مقاله آمده:
?معنای «اتحاد راهبردی» در متون روابط بینالملل یکنواخت و متعین نیست. بهجز برداشتهای متنوع، محتمل و همزمان، در طول زمان و با تغییر اقتضاهای نظم جهانی، برداشتها از این مفهوم دستخوش تغییری مضاعف میشود. ایران در نقطهای خاص و واجد حساسیت در جغرافیای سیاسی جهان واقع شده است، اما بهطور معمول و نیز بهلحاظ تمدنی، شراکت اساسی را در مناسبات خود مفروض نمیبیند و تقریباً در تمامی محورهای اصلی حاکم بر منطقه، شاخص و به بیانی دیگر «استثنا» محسوب میشود.
- منبع خبر : اعتماد آنلاین
Thursday, 21 November , 2024