*اندر حکایت بی کیفیتی نان بوشهر* ✍️  دکتر عبدالرحیم مهرور بوشهر جهان : ثانیه به ثانیه و روز به روز رو به پیشرفت است چه در امکانات رفاهی و چه در امکانات غذایی هر روز کیفیت زندگی در جهان اولی ها بهتر و بهتر می شود اما و متاسفانه در جهان آخری ها که ما […]

*اندر حکایت بی کیفیتی نان بوشهر*

✍️  دکتر عبدالرحیم مهرور بوشهر

جهان :
ثانیه به ثانیه و
روز به روز
رو به پیشرفت است چه در امکانات رفاهی
و چه در امکانات غذایی هر روز کیفیت زندگی در جهان اولی ها
بهتر و بهتر می شود اما و متاسفانه در جهان آخری ها که ما هم بخاطر جبر
روزگار جزیی از آنها هستیم روز به روز سفره غذایمان بخاطر تورم افسار
گسیخته کوچک و کوچکتر میشود .

ناسلامتی امسال هم سال مهار تورمو رشد تولید است اما بنظر حقیر
بهتر بود گفته شود مهار تولید و رشدتورم زیرا که مسئولین یا نمی خواهند
و یا نمی دانند که هر روز قیمت اجناس گرانتر ،
کیفیت پایین تر
و شکاف طبقاتی بالاتر
می رود که یکی از عوامل اصلی آن تحریم‌های کمر شکن بوده و دیگری
مسئولین نالایق و بدون پاسخگوست .

چه ایامی داشتیم زمانی که نان گرمه از نانوایی می خریدیم ، چنان طعم و
عطر خوشی داشت که در نیمه های راه نصف آن را مصرف کرده بودیم
اما امروزه نمی دانم چه گناهی کردیمکه به نان خالی آن قدیما هم راضی
هستیم اما همچنان محروم از کیفیت و پخت مطبوع نان !!!
زیرا که :
نان لواشمان آرد سبوس دار ندارد !
نان سنگکمان خمیر به تمام معنا !
و نان بربریمان هم انگار چرم کفش
ملی !
چرا سرنوشت و سلامتمان اینگونهبازیچه عده ای سود جود قرار گرفت ؟
زیرا هیچکس پاسخگو نیست نه صنفی داریم
و نه فرماندار پاسخگویی !و اکنون آیا می دانید چرا برنج های
وارداتی هم یک دانه سبوس ندارند ؟زیرا اکثر آنها هم مثل نان مان تقلبی
هستند !
۱۴۰۲/۷/۴

  • منبع خبر : اختصاصی نصیر بوشهر انلاین