ابراهیم بهمنی رئیس شورای بخش سیراف در گفت و گو با اصحاب رسانه ، اظهار داشت: بندر “شیرینو” در استان بوشهر به عنوان بزرگترین دهستان جنوب کشور با جمعیتی بیش از ۱۷ هزار نفر پتانسیل های لازم برای شهر شدن را دارد که به طور جد پیگیر این موضوع هستیم. وی ادامه داد: در حالی […]

ابراهیم بهمنی رئیس شورای بخش سیراف در گفت و گو با اصحاب رسانه ، اظهار داشت: بندر “شیرینو” در استان بوشهر به عنوان بزرگترین دهستان جنوب کشور با جمعیتی بیش از ۱۷ هزار نفر پتانسیل های لازم برای شهر شدن را دارد که به طور جد پیگیر این موضوع هستیم.

وی ادامه داد: در حالی که بر اساس آخرین اصلاحیه قانون تقسیمات کشوری حداقل جمعیت یک روستا برای تبدیل شدن به شهر ۳۵۰۰ نفر اعلام شده که این دهستان بیش از ۱۷ هزار نفر جمعیت دارد و تاکنون به رغم وعده های فراوان از مزیت شهر شدن محروم است و  توسط دهیاری اداره می شود.

بهمنی عنوان کرد: عدم رسیدگی به مشکلات فراوان در حوزه های مختلف “شیرینو” به دلیل وسعت و جمعیت این روستا توسط دهیاری باعث بروز عقب ماندگی هایی در حوزه های مختلف از جمله زیر ساخت های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی  شده است.

رئیس شورای بخش سیراف تبدیل شدن این دهستان به شهر را از خواسته های دیرینه مردم “شیرینو” دانست و افزود: به رغم وعده های چندین ساله برخی از مسئولان در دوران انتخابات، اما مردم شیرنو همچنان چشم انتظار تحقق این مطالبه خود هستند.

وی تصریح کرد: عدم سرعت بخشی به کارهای اداری تبدیل شیرینو به شهر موجب بیشتر شدن مشکلات می شود و اگر رسیدگی طولانی تر شود، قطعا در این وضعیت اقتصادی مشکلات قابل حل نخواهند بود.

بندر شیرینو بزرگ‌تر از ۲۲ شهر استان بوشهر، اما فاقد شهرداری

بهمنی گفت: بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ شیرینو همچنان نام روستا را یدک می‌کشد، اما از ۲۲ شهر استان بوشهر بزرگ‌تر و پرجمعیت‌تر است.
اگر بخواهیم با سرشماری کنونی در نظر بگیریم بزرگ‌تر بودنش به بیش از ۲۵ شهر خواهد رسید.
او اضافه کرد: تراکم جمعیت “شیرینو” نسبت به شهرهای جدید بیشتر است.

این مقام مسئول در ادامه گفت: این دهستان بیش از ۲۰ سال است که به واسطه قرار گرفتن در جوار تاسیسات منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و طرح های توسعه میدان گازی پارس جنوبی میزبان کارکنان صنعت نفت و گاز است و بیشتر مهمانسراها، هتل ها و استراحتگاه های کارکنان این حوزه را در دل خود جای داده است.

وی گفت: این دهستان سال ها است که با مشکلات کوناگون از جمله پسماندهای صنعتی و شهری، ساخت و سازهای غیرمجاز، نداشتن ماشین آلات خدمات رسان، نبود تاکسی برای تردد به مرکز استان و فقدان داروخانه و درمانگاه شبانه روزی روبه رو است.

همچنان او اضافه کرد: با توجه به وسعت و جمعیت روستای شیرینو، یکی دیگر از امتیازات مهمی که در صورت تبدیل این روستا به شهر می‌تواند داشته باشد، استفاده از اعتبارات استانی مانند تملک دارایی است که می‌تواند به توسعه زیرساخت‌ها کمک کند.

بهمنی ادامه داد: نیاز است صنعت نفت و گاز در قالب مسئولیت های اجتماعی به زیر ساخت های این روستا کمک های قابل توجهی کنند. هرچند این کمک ها در گذشته به صورت قطره چکانی بوده و موجب نارضایتی اهالی این دهستان شده است.

ارتقای بندر شیرینو از دهستان به شهر در انتظار تصمیم هیئت وزیران

شیرینو از نظر جمعیت، وسعت و دیگر شاخص‌ها با معیارهای تعریف شده در قانون برای تبدیل وضعیت از روستا به شهر انطباق دارد.

فرآیند این تطبیق انجام شده است و درخواست تغییر وضعیت این دهستان از سوی مسئولان شهرستانی و دفتر سیاسی استانداری بوشهر به تقسیمات کشوری ارسال شده است.
و سپس پرونده از وزارت کشور جهت تصمیم گیری تقدیم هیات دولت شده است.

اکنون پرونده ارتقای شیرینو به شهر در انتظار تاییدیه وزیران عضو کمیسیون دفاعی هیات دولت است.

  • منبع خبر : نصیر بوشهر آنلاین